Ce este Clubhouse si cateva semne ca este aplicatia viitorului

Written By :

Category :

NEWS

Posted On :

Share This :

Clubhouse este o aplicatie noua, o retea sociala deschisa recent care a inceput sa atraga atentia din ce in ce mai mult si publicului din Romania. Fondatorul Tesla, Elon Musk, dar si fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, si-au aratat aprecierea pentru noua aplicatie.

Reteaua sociala este una exlusiv audio care permite crearea de meetinguri virtuale bazate teme de discutie diferite, dar si conectarea cu alti utilizatori la nivel international. Daca doresti sa auzi diferite opinii ale oamenilor din toata lumea sau sa iti aprofundezi cunostintele, Clubhouse este aplicatia pe care o cautai.

Momentan, accesul se face doar pe baza unei invitatii din partea unui prieten care utilizeaza deja, iar aceasta este disponibila doar daca ai un sistem de operare IOS.

Utilizatorii prevad un viitor de succes comparand-o chiar cu Facebook sau Twitter daca aceasta isi va actualiza functiile si va permite incarcarea de fisiere foto sau video.

Aplicatia Clubhouse a fost creata de Paul Davison si Rohan Seth, anul trecut, iar in luna mai era deja evaluata la 150 de milioane de $, la doar 1500 utilizatori.