Adevarul despre faimoasa Elena Marin. Cum a reusit sa cucereasca inimile romanilor

Written By :

Category :

NEWS

Posted On :

Share This :

Cunoscuta deja publicului pentru numeroasele sale proiecte in calitate de dansator si entertainer, Elena Marin a cunoscut cu adevarat o ascensiune in urma emisiunii-concurs Survivor Romania, acolo unde se regaseste ca si concurent al echipei Faimosilor. Aceasta a devenit rapid favorita publicului prin caracterul dar si prin aptitudinile sportive, faimoasa reusind sa puncteze in fiecare editie a emisiunii pentru echipa sa si se claseaza pe primul loc in clasamente dar si in inimile romanilor.

Date biografice:

Varsta: 33 de ani

Inaltime: 1.68 metri

Greutate: 50 kilograme

Elena Marin s-a nascut pe data de 1 septembrie 1987 si a cochetat, pana in prezent, cu actoria, obtinand roluri in seriale precum „Secretul Mariei” sau „Spitalul de Urgenta”, a fost asistenta TV in cadrul emisiunii „Rai da’ buni” dar si ca dansator/ coregraf pentru Anda Adam, Connect-R sau Dan Balan. Colaborarea si prietenia cu Andreea Balan este una de durata, faimoasa reusind sa puncteze peste 10 ani de concerte si aparitii TV impreuna.

In copilarie, Elena Marin a practicat gimnastica la Clubul Sportiv al Scolii Generale 3, ce apartinea echipei Steaua. Ulterior, Elena a devenit instructor de dans sportiv si a predat ore de balet clasic si dans sportiv.

Cea mai mare dorinta a ei este aceea de a deschide propria scoala de dans in Bucuresti, motiv pentru care lupta pentru titlul de Survivor Romania care o va duce mai aproape de a-si indeplini visul. Faimoasa incearca sa dea tot ce are mai bun pentru a ajunge cat mai departe in cadrul competiei si pentru a reveni in tara cu trofeul.