Copiii isi incep weekendul cu emisiunea favorita. „1, 2, 3 si afli tot ce vrei” la TVR 1

Written By :

Category :

NEWS

Posted On :

Share This :

In fiecare sambata dimineata, in timp ce mamicile isi beau in tihna cafeaua, atentia celor mici este indreptata spre TVR 1, acolo unde se vor intalni cu prietenii lor: soricelul Grig si bufnita Luni si vor afla raspunsuri la nenumaratele lor „De ce-uri”.

Prietenii emisiunii „1, 2, 3 si afli tot ce vrei” sunt asteptati in fiecare sambata dimineata, incepand cu ora 9.00 pe TVR 1 de o echipa minunata care niciodata nu va inceta sa ii surprinda. Nu lipseste nici rubrica de cooking cu invitati speciali, mistere dezlegate, experimente pe care cei mici le pot incerca acasa alaturi de parinti, premii la sponsorii oficiali, curiozitati si raspunsuri.

Emisiunea ajunsa deja la al doilea sezon este produsa de indragita prezentatoare TV, Irina Mohora, care isi face debutul ca producator de emisiuni, se bucura de un real succes in randul celor mici. Vedete precum Connect-R, Sore, Ana si Tudor Ionescu, Flavia Mihasan au venit sa le ofere parintilor retete pentru cei mici intr-o rubrica speciala de cooking.